Jeugdolympiade weer groot succes

Jeugdolympiade weer groot succes

16 oktober 2020 11:30


Woensdag was alweer de 29ste Jeugdolympiade op onze velden. Een dag waar 85 kids enorm naar uit keken was aangebroken. Voordat deze dag aanbrak waren er veel vrijwilligers bezig om deze dag tot stand te brengen, zonder hen was het zeker niet gelukt!

Dinsdag werden de laatste voorbereidingen afgerond. De spelletjes werden uit de mottenballen gehaald, opgepoetst en op het tweede veld neergezet en uitgelopen. De 29ste Jeugdolympiade was ready 2 go(al)!

En dan was het zover, alle kinderen waren enthousiast en deden hun best op alle onderdelen. Helaas dit jaar zonder aanmoediging van ouders, maar dat mocht de pret niet drukken. Het dribbelparcours bleek een heuse hindernisbaan. Ook sjoelen en de bowlingbaan deden het goed, alsmede het midget-voetbal. Iedereen wilde winnen en er werden al berekeningen gemaakt dat wanneer Pietje op dit onderdeel niet goed scoorde, dat Beppie op dat onderdeel als derde moest eindigen om toch in de prijzen te vallen. Smart thinkingπŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌ. Ze hadden spelplezier en genoten van het aanwezige zonnetje. De kinderen hadden het zo naar hun zin dat het programma meer dan een uur uitliep. 


πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯‰πŸ₯‰πŸ₯‰πŸ₯‰πŸ₯‰Uiteindelijk konden we dan toch beginnen met de prijsuitreiking. Er werden gouden, zilveren en bronzen medailles uitgereikt.  De penaltybokaal was uiteindelijk de 40ste prijs die werd overhandigd. 


πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯‡πŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯ˆπŸ₯‰πŸ₯‰πŸ₯‰πŸ₯‰πŸ₯‰
De jeugdcommissie wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Met name de mannen van de JO16 voor het begeleiden van de teams en keepster Romy voor het knap keepen van de penaltyreeksen. Hulde!!!!!πŸŽ—


>> Op onze Facebookpagina kun je foto's bekijken van alle deelnemers in actie

Op naar een volgende Jeugdolympiade....wow dat zal dan de 30ste zijn!!!


Met de sportieve groeten van Team CTO’70

20201014_134109.jpg

Delen

Lees meer over:
Jeugdolympiade

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!