Nieuws

Nieuws

JO 11-1 en JO11-2 ongeslagen 'Winterkampioen!'

12 december 21:30  Afgelopen zaterdag werden zowel onze JO11-1 als onze JO11-2 Winterkampioen, nadat ze alle wedstrijden in hun competitie hadden gewonnen. Van harte gefeliciteerd Toppers, met deze geweldige prestatie! meer »


CTO’70 verliest nipt van Geuzenmiddenmeer

22 november 10:00  Twee overwinningen achter elkaar had CTO70 geboekt. Een reeks van drie zat er niet in: CTO verloor zondag 21 november thuis van Geuzenmiddenmeer, met 2-3. Publiek was deze keer niet welkom als gevolg van de coronamaatregelen.meer »


LET OP: Algemene Ledenvergadering 22 november gaat niet door!

14 november 17:45  Vanwege de verscherpte corona-maatregelen is de Algemene Ledenvergadering die gepland stond voor maandag 22 november verplaatst naar januari 2022.meer »


Blijf de Clubkas Steunen!

7 november 13:00  Afgelopen zaterdag hebben we van de RABO ClubSupport actie en cheque van € 498,24 mogen ontvangen. Uiteraard zeer veel dank aan een ieder die op onze club gestemd heeft. Een zeer welkome bijdrage voor de vervangng van de warmwater boiler voor de kleedkamers die eerdaags uitgevoerd gaat worden. Maar blijf ons steunen! Dit kan deze week nog door het sparen van (dubbele) Sponsorpunten bij PLUS Wagner. Deponeer uw punten uiterlijk donderdag in de witte box die in de kantine staat en wij zorgen er voor dat de punten geactiveerd worden. En nog langer loopt de Klant is Koning actie van Vomar. Spek eenvoudig en kosteloos je clubkas door in de Vomar-app of via www.vomar.nl/klik je Klant is Koning kaart aan en vv CTO ’70 te koppelen. Onze clubcode = CTDU2021 Vomar maakt ieder kwartaal 0,5% van het bedrag dat alle leden aan boodschappen hebben besteed over naar de club! Kleine moeite, groot gebaar!


Voorzitterscolumn: Over een breed aanbod en prachtige krakers

6 november 19:15  Al vele jaren zijn we bij CTO’70 lekker ‘breed’ in ons aanbod aan teams, met jeugd- en pupillenvoetbal, de senioren, onze toppers van het G-elftal en een aantal zaalteams. Maar met ingang van dit seizoen zijn we weer een stapje verder, met de komst van een O23, een 35+ en een 45+.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!