Nieuws

Nieuws

RABO CLUBSUPPORT 2021

4 oktober 12:00  Ook vv CTO ’70 doet ook dit jaar weer mee. De stemperiode is van 4 oktober t/m 25 oktober 2021. meer »


Spectaculaire zege CTO70 op Ouderkerk sv

13 september 11:30  In een heerlijke bekerwedstrijd heeft CTO70 zondag voor een stunt gezorgd. Het eerste elftal van CTO70 won van Ouderkerk sv. Dat was een grote verrassing, want Ouderkerk speelt een klasse hoger dan de Duivendrechters. Maar voor de beker zijn verrassingen mogelijk: CTO70 won met 2-1. Het winnende doelpunt in de derby viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd. Op de foto: Spits Robin Kabel van CTO70 in duel met een verdediger van Ouderkerk sv.meer »


Voorzitterscolumn: De mooie én de moeilijke kanten van een seizoenstart

10 september 13:15  Voor het eerst sinds (heel) lange tijd draaien we weer volledige voetbalprogramma’s op ons sportpark. Het is mooi om te zien hoe spelers en supporters daarvan genieten. We horen het vaak de laatste tijd: Juist omdat we zo’n rare en moeilijke tijd achter de rug hebben, waar allerlei ‘gewone’ dingen plots niet meer mogelijk bleken, geniet iedereen meer dan ooit van het feit dat de bal weel rolt en dat we elkaar weer treffen op de club. meer »


Help jouw club en spaar....

30 augustus 16:00  Vanaf zondag 5 september t.m. zaterdag 13 november start PLUS WAGNER een nieuwe actie om de lokale verenigingen te ondersteunen en kan je bij PLUS sponsorpunten sparen. Een heel mooi initiatief waar wij heel erg blij mee zijn. Koop dus je boodschappen bij PLUS Wagner en steun vv CTO ’70! Zo spaar je mee: • Bij ieder € 10,= aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten ontvang je een sponsorpunt • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of gaan naar plus.nl/sponsorpunten • Bekijk de deelnemende clubs en verengingen en bepaal aan wie je je sponsorpunten schenkt. En uiteraard kies jij voor vv CTO ’70! • Let goed op bij het invullen van je doel want er doen 7 verenigingen uit Duivendrecht mee. • Digitaal sparen is ook mogelijk dan ontvang je de punten in de PLUS app. • Maar je kan je voucher ook inleveren in de witte box die op de bar in de CTO kantine staat en dan zorgen wij er voor dat de punten gescand worden. Wij, vv CTO ’70, staan dit seizoen voor hoge en onverwachte uitgaven. Zo moest er recent een jeugddoel vervangen worden, kosten € 1.500,=. En in de keuken hebben twee friteuses het begeven en moeten vervangen worden. Een onkostenpost van ongeveer € 1.000,= en ook dient de boiler van de centrale verwarming binnenkort vervangen worden. Kosten: € 4.500,=. Geld dat we niet zo maar in een spaarpot hebben zitten. PLUS Wagner stelt voor alle deelnemende verengingen samen maar liefst € 12.500,= beschikbaar. Dit bedrag wordt op basis van de geactiveerde sponsorpunten naar rato verdeeld. Dus u begrijpt dat ieder sponsorpunt van harte welkom is. Spaar en roep ook uw familie, vrienden, kennissen en buurtgenoten op om voor vv CTO ’70 te sparen!


Betaal de contributie op tijd

30 augustus 15:30  Eind juli heeft de automatische inning van contributie voor de leden/ouders van leden die een incassomachtiging hebben afgegeven, plaatsgevonden. Ook bij de leden die hiervan géén gebruik maken is er half juli een envelop in de brievenbus gegleden met het verzoek om voor 15 september te betalen. Zorg er dus voor dat u voor deze datum betaalt! Op de website www.vvcto70.nl onder het kopje club/lidmaatschap vindt u de bedragen zoals die voor dit seizoen gelden. Wilt u een meer gespreide betalingsregeling neem dan voor 10 september contact op met de ledenadministratie I. Andriessen tel. 020 – 695 33 05 / secretaris@vvcto70.nl Voor kinderen tot en met 18 waarvan ouders over onvoldoende financiële middelen beschikken kan de Stadspas of het JeugdFonds Sport een ondersteuning zijn. Stadspas: Indien uw kind over een geldige (= nieuwe) Stadspas voor 2021-2022 met groene stip beschikt, betaalt de Gemeente Amsterdam de contributie. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u vóór 15 september een kopie van de Stadspas (voor + achterkant/streepjescode moet goed leesbaar zijn) in de leveren bij Jur Duursma, Cees Houweling of digitaal (bij voorkeur) te verzenden naar secretaris.jeugdvoetbal@vvcto70.nl JeugdFonds Sport: de aanvraag hiervoor moet via een intermediar geregeld worden. Vergeet bij de aanvraag naast de contributie ook niet de kosten voor wedstrtijdkleding € 25,= in het aan te vragen bedrag mee te nemen. Voor informatie kunt u terecht bij: leden uit Duivendrecht en Ouderkerk: a.admwwb@ouder-amstel.nl leden uit Diemen: j.kroeze@welzijndiemen.nl tel. 06-21102833 leden uit Amsterdam: www.jeugdfondssport.nl/amsterdam


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!