Biesbosch 39
1115HE
DUIVENDRECHT
tel. 020-6005728

CTO’70 heeft zich zondag 30 oktober hersteld van een moeizame seizoenstart. De club uit Duivendrecht won overtuigend van Kismet uit Utrecht. Het werd 4-1.

De drie punten waren meer dan welkom. In de vierde klasse wist CTO’70 dit seizoen nog niet te winnen. Het bleek lastig om het uitstekende vorige seizoen een passend vervolg te geven, mede doordat een groot aantal basisspelers kampt met blessures.

Gelukkig speelde CTO’70 zondag uitstekend. Met twee doelpunten had de teruggekeerde spits Jorus Verheul een belangrijk aandeel in de overwinning. Nino Kool tekende zelfs voor drie doelpunten, maar daarvan werden er twee afgekeurd wegens buitenspel. Ook rechtsbuiten Diego Kollen wist het net te vinden.

Halverwege de eerste helft was Kismet nog even teruggekomen tot 1-1, met een afstandsschot dat over keeper Bas Gans heen zeilde. Maar al voor de rust maakte CTO’70 de 2-1. In de tweede helft kwam de eerste overwinning dit seizoen niet meer in gevaar.

Tekst & Foto's: © Thieu Vaessen