Biesbosch 39
1115HE
DUIVENDRECHT
tel. 020-6005728

CTO70 heeft zondag 6 maart overtuigend gewonnen van Waterwijk uit Almere. De Duivendrechters domineerden de hele wedstrijd en stonden in de rust al met 2–0 voor, dankzij doelpunten van Yannick Struijs en Bas van Heusden. CTO kon het zichzelf zelfs permitteren om twee penalty’s te missen.

Na rust was het spelbeeld ongewijzigd: CTO heerste en liep uit naar 4-0. De doelpunten kwamen van de voeten van Bas Markus en Nino Kool. Kool is een van de jongelingen die een sterke wedstrijd speelde. Ook Tim Fris, die een basisplaats had gekregen door enkele blessures bij de Duivendrechtse ploeg, leverde een belangrijke bijdrage aan de overwinning.

Nadat de thuisploeg een paar keer noodgedwongen had moeten wisselen, als gevolg van nog meer blessures, was de organisatie even zoek. Waterwijk kon terugkomen tot 4-2.

Maar de overwinning kwam niet meer in gevaar. In de laatste minuut maakte CTO ook nog 5-2, na een sterke individuele actie van Bas van Heusden. Uit zijn voorzet kon Jelle van Dam eenvoudig scoren en de overwinning extra glans geven.

CTO’70 speelt in de 4e klas. Dankzij vijf overwinningen en een gelijkspel heeft de club nu 16 punten verzameld, uit elf wedstrijden.