Corona

Corona

Update 17 januari 2022

Coronamaatregelen Sportpark De Hoop vv CTO'70

Hieronder een overzicht van de huidige corona-regels die gelden tot - minimaal - 25 januari 2022.

ALGEMEEN
Op voorschrift van de overheid is ons sportpark vanaf 15 januari  weer voor iedereen toegankelijk om te trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden op de club en zonder beperking van groepsgrootte of tijdstip.
Alle reguliere trainingen zijn dan ook met onmiddelijke ingang weer hervat.

BUITENRUIMTES

Er is geen coronatoegangsbewijs (CTB) nodig voor gebruik van de buitenruimtes.

Concreet: voetballers en staf hebben geen toegangsbewijs nodig om te trainen.

Publiek is niet toegestaan bij trainingen en onderlinge wedstrijden

BINNENRUIMTES

Er is wel een coronatoegangsbewijs nodig voor gebruik van de binnenruimtes.

Concreet: sporters  van 18 jaar en ouder die de kantine, de toiletten en/of de kleedkamers willen gebruiken dienen in het bezit te zijn van een geldig coronatoegangsbewijs.
Daarnaast dient in de kleedkamer een mondkapje te worden gedragen voor sporters van 13 jaar en ouder.                                            Draag als trainer/coach je mondkapje zoveel mogelijk.

De kantine mag niet open, indien haalbaar wordt er een consumptie-afhaalloket gerealiseerd. Mensen van 13 jaar en ouder moeten daarbij wel een mondkapje dragen.


Uitzondering
hierop zijn mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches en onderhoudsprofessionals.


NOTA BENE:
Op ons Sportpark geldt een bijzondere situatie, omdat sporters alleen maar in de buitenruimtes/op de velden kunnen komen via de gang van het clubgebouw. Sporters die via de gang direct naar de buitenruimtes gaan worden niet op een coronatoegangsbewijs gecontroleerd (dit is ook afgestemd met de gemeente); sporters die gebruik maken van de binnenruimtes  (kantine en kleedkamers) zullen wel op hun coronatoegangsbewijs gecontroleerd worden.

Wij verzoeken alle bezoekers van ons Sportpark om zich te houden aan de nieuwe maatregelen.

Neem ook de algemene uitgangspunten in acht:
Respecteer de 1,5 meter-regel en blijf thuis als je klachten hebt die kunnen wijzen op een corona-besmetting.                                       Was vaak je handen en schud geen handen!                                                                                                                                                     Hoest en nies in je elleboog.

We zijn blij met deze versoepeling. Laten we dus allemaal samen ons best doen en onze verantwoordelijkheid nemen.

Veel dank voor jullie medewerking!

Bestuur vv CTO’70

Een toelichting vind je onder meer op de website van het NOC-NSF

 

 

vertrouwen_2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!