Corona

Corona

Update 14 oktober 2020
Naar aanleiding van de aangescherpte richtlijnen van de overheid zijn de corona-regels voor het gebruik van de accommodatie aangepast. Onderstaande regels zijn ingegaan op 14 oktober 2020 om 22 uur en gelden voor vier weken:

CORONA-REGELS VV CTO’70 (*)

  • Alle amateurcompetities worden stilgelegd
  • Het sportpark is alleen toegankelijk voor spelers en trainers/technische staf
  • De kantine en de kleedkamers zijn gesloten
  • Voor jeugdteams (spelers tot 18 jaar) geldt geen beperking voor de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de trainingen. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen 
  • Senioren (spelers vanaf 18 jaar) mogen trainen in groepen van maximaal 4 spelers op 1,5 meter afstand van elkaar. Er mogen meer groepen naast elkaar sporten, mits er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepen en zij niet mengen.
  • Spelers dienen het sportpark direct na afloop van de trainingen te verlaten

 

Algemeen (voor mensen die bevoegd zijn het sportpark te betreden)

Neem de bekende corona-regels in acht:

  • Hou 1,5 meter afstand
  • Schud geen handen
  • Respecteer de aangegeven loopruites bij betreden clubgebouw en in de gang

 

(*) Gebaseerd op de omschrijving op www.rijksoverheid.nl en www.knvb.nl

Een uitgebreide toelichting op de regels is te vinden op de website van de Rijksoverheid

Een korte toelichting van het bestuur : Wij waren ontzettend blij dat de competities weer begonnen. Het was genieten op en om de velden (vaak ook nog met lekker weer). Het feit dat we - met mate - gebruik konden maken van de kantine en dat veel van onze leden, ouders, voetbalvrienden en bezoekers elkaar weer troffen langs de lijn voelde feestelijker aan dan voorheen, juist omdat we dat zolang gemist hadden. Het is daarom vreselijk jammer dat we nu weer een stap terug moeten zetten. We kijken uit naar de dag dat we elkaar weer 'ouderwets' kunnen ontmoeten bij CTO. Tot die tijd conformeren wij ons uiteraard aan de overheidsregels. We onderschrijven het belang om allemaal onze bijdrage te leveren aan het 'verslaan' van Covid. Pas goed op jezelf en op elkaar! 

Namens het bestuur,

Peter Runhaar

 

vertrouwen_2.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!