Biesbosch 39
1115HE
DUIVENDRECHT
tel. 020-6005728

Met 2-1 heeft CTO’70 zondag zijn thuiswedstrijd tegen TOG uit Amsterdam gewonnen. TOG was tot dat moment koploper. CTO nam in de eerste helft de leiding dankzij een kopbal van Nick Mulder. In de tweede helft maakte TOG gelijk, maar de Duivendrechters sleepten de overwinning in de 89ste minuut alsnog binnen dankzij een vrije trap van Lars van der Velden.

Een belangrijke bijdrage aan de overwinning kwam van Siebe Jagersma, die onlangs terugkeerde bij CTO. Jagersma begon in de jeugd van CTO en speelde daarna jarenlang voor WVHEDW. Het voelde deze zondag alsof hij nooit was weggeweest.

Opvallend was ook de rol van Neander Nijman op goal. Nijman verving de geblesseerde Bas de Gans en keepte een foutloze wedstrijd.

Na 5 wedstrijden heeft CTO nu 7 punten. Het team staat op de achtste plaats in de competitie.

Tekst & Foto's: Thieu Vaessen